Geavanceerd zoeken
  

Bioclin Multi-Gyn ActiGel

Schrijf de eerste review

€ 11,45
OF

Snel overzicht

Bioclin Multi-Gyn ActiGel werkt direct verzachtend bij jeuk en irritaties, gaat onaangename geur en afscheiding tegen, voorkomt en behandelt bacteriële vaginose (BV), gaat schimmel tegen, verbetert de vaginale flora en de conditie van het slijmvlies en is veilig en natuurlijk.

Bioclin Multi-Gyn ActiGel

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Details

Multi-Gyn ActiGel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex. Deze natuurlijke stof wordt gewonnen uit medicinale planten en bestaat uit lange molecuul-ketens (polysacchariden). Het heeft de unieke eigenschap om de hechting van schadelijke bacteriën te blokkeren en op deze wijze dergelijke bacteriën te neutraliseren. Dit natuurlijke blokkerende effect is volledig veilig en onschadelijk omdat het niet gebaseerd is op giftige stoffen of chemicaliën. Het heeft dan ook geen enkel schadelijk neveneffect.

Aanvullend op het belangrijke effect van het blokkeren van schadelijke bacteriën, ondersteunt Multi-Gyn Actigel het natuurlijk herstelmechanisme van het weefsel en optimaliseert het de conditie van het slijmvlies. Het zorgt direct voor een juiste vaginale zuurgraad (pH-waarde). De nuttige melkzuurbacteriën (Lactobacillen) worden gestimuleerd in hun ontwikkeling en op deze wijze creëert Multi-Gyn ActiGel een optimale flora die ongemakken voorkomt.

Extra informatie

Ingrediënten Nee
Gebruiksaanwijzing Nee
Gebruiksaanwijzing document Nee
Merk Bioclin
Inhoud pakket Nee
EAN 8714207410501
Video Nee
BTW tarief 6% BTW Producten

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.